CryoPen

De CryoPen bevriest ongewenst weefsel met vloeibare stikstof. Heeft u last van zichtbare pigmentvlekken in het gezicht? Of last van een fibroom? YourFACE Clinics maakt gebruik van de CryoPen. De CryoPen is een zeer nauwkeurige behandeling, zonder aantasting van gezond weefsel. De CryoPen heeft een messcherpe straal van vloeibaar gas van -89 graden Celsius. Dat zorgt ervoor dat alleen de leasie behandeld wordt en niet de gezonde huid eromheen. Deze behandeling kan overal op het lichaam ingezet worden en duurt enkele seconden. 

Indicaties

Aantal behandelingen

Gemiddeld zijn er tussen de één en drie behandelingen nodig. Dit is erg afhankelijk van de soort laesie, de grootte en de huidconditie. Vaak is één behandeling voldoende voor het gewenste resultaat. Twee tot vier weken na de behandeling zullen de eerste huidverbeteringen zichtbaar zijn. De huidtherapeut maakt graag een behandelplan op maat.  

Consult

Wil je jouw behandeling inplannen? Of heb je behoefte aan een vrijblijvend consult? Plan dan nu direct jouw afspraak in bij YourFACE Clinics bij een locatie bij jou in de buurt.

Drs. Maarten Façee Schaeffer Cosmetisch arts KNMG

Uw specialist

YourFACE Clinics is een cosmetische kliniek en staat met een team van artsen en specialisten garant voor hoogwaardige behandelingen. 

Kijk hier voor meer informatie over onze specialisten.