Het team achter YourFACE Clinics

Het team van YourFACE staat bekend om drie zaken: ervaring, perfectionisme en oog voor detail. Op deze webpagina stellen wij het team aan jou voor.

Maarten Façee Schaeffer

Cosmetisch arts KNMG, eigenaar YourFACE Clinics

Dokter Maarten Façee Schaeffer heeft in 2011 zijn studie geneeskunde aan de Vrije Universiteit van Amsterdam met succes afgerond. Daarna werkte hij 4 jaar op de afdeling Orthopedie in het Onze Lieve Vrouw Gasthuis en het Sint Lucas Andreas in Amsterdam. Daarna volgde hij in 2015 de eerste officiële opleiding tot cosmetisch arts en sinds 2017 is hij een van de eerste officieel afgestudeerde cosmetisch artsen in Nederland. Daarnaast mag arts Maarten de titel ‘Cosmetisch arts KNMG’ dragen. Cosmetische geneeskunde is sinds 1 juli 2019 een beschermd en erkend profielspecialisme binnen de Nederlandse geneeskunde. Dr. Maarten is sinds juli 2019 lid van de NVCG opleidingscommissie om actief bij te dragen aan de ontwikkeling van de cosmetische geneeskunde.

Doordat dokter Maarten zijn kennis van spieren en botstructuren combineert met zijn cosmetische ervaringen, kan hij volledig inspelen op de hulpvraag van de patiënt. Zijn oog voor detail, het stellen van de juiste vragen en het bieden van de nodige voorzorgsmaatregelen zorgt ervoor dat het behandelplan volledig op de persoon is toegesneden. Met als doel dat de patiënt tevreden is en het meest natuurlijke resultaat bereikt kan worden. De mantra van dokter Maarten is ‘less is more’.

Dokter Maarten heeft meer dan 10 jaar ervaring en is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Hij is gespecialiseerd in het uitvoeren van ‘Liquid Facelifts’, ooglidcorrecties en botulinum toxine behandelingen. Dokter Maarten heeft inmiddels meer dan 8000 behandelingen succesvol uitgevoerd.

Dokter Maarten Façee Schaeffer is bestuurslid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG), lid van de opleidingscommissie voor cosmetische geneeskunde (SOCG) en BIG-geregistreerd arts. Daarnaast is hij Aesthetic Clinical Trainer (ACE) voor MERZ Pharma waar hij andere artsen opleidt in de nieuwste cosmetische technieken op het gebied van botulinum toxine behandelingen en filler behandelingen. Zijn BIG-registratienummer is 09915127801.

Specialiteiten

Liquid facelift behandelingen
Injectables
Bovenooglidcorrecties
Ultherapy behandelingen

Afspraak opties

Maarten heeft spreekuur bij YourFACE Clinics Woerden op maandag- en donderdagen en op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag (op afspraak) bij YourFACE Clinics Amsterdam.

Eline Façee Schaeffer-Tak

Medisch specialist

Dokter Eline Façee Schaeffer-Tak rondde in 2013 haar studie geneeskunde Cum Laude af. Daarna heeft zij haar specialisatie tot longarts succesvol voltooid in het Universitair Medisch Centrum te Utrecht. Zij is geregistreerd medisch specialist en werkzaam als longarts.

Geneeskunde heeft mij altijd getrokken. Ik houd inhoudelijk van het vak en van het èchte menselijk contact. Ook esthetiek heeft mij altijd geïnteresseerd. Naast werken in een ziekenhuis vind ik het fantastisch om nu ook te kunnen werken in een kleinschalig en professioneel team gericht op esthetiek. De cliënt staat voorop en de tijd hebben voor een patiënt of cliënt is voor mij als behandelaar heel belangrijk.

Mijn eigenschappen als aandacht voor details, zorgvuldigheid en communicatie komen ook hier goed van pas. Er samen achter komen waar de hulpvraag ligt is de basis voor het beste resultaat.

Ik wil op een zo natuurlijk mogelijk manier aan de hulpvraag voldoen aan en op een veilige en verantwoorde en wetenschappelijk onderbouwde wijze. Kwaliteit staat altijd voorop. Haar BIG registratienummer is 19917308301.

Specialist

  • Injectables
  • Ultherapy behandelingen

Afspraak opties

Eline heeft spreekuur bij YourFACE Clinics Woerden op maandag en vrijdagen.

YourFACE Clinics - Sylvia

Sylvia Tesink

Medisch schoonheidsspecialist dermatologie, mede-eigenaar YourFACE clinics

Sylvia heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van huidverzorging en heeft als specialisatie de medische kant van huidverbetering. Als medisch schoonheidsspecialist dermatologie kan zij huidproblemen in een vroeg stadium analyseren en herkennen. 

Sylvia werkt onder andere met het gerenommeerde merk Environ. Met deze professionele lijn huidverzorgingsproducten kunnen verschillende huidtypes behandeld worden. Sylvia luistert goed naar haar cliënten en maakt samen met hen een persoonlijk plan, met als doel een stralende en gezonde huid. Het op maat gemaakte behandelplan is een combinatie van het gebruik van producten thuis en behandelingen in de kliniek. Sylvia is naast medisch schoonheidsspecialist dermatologie mede-eigenaar van Your FACE Clinics.

Specialisten

  • SkinPen en CryoPen behandelingen
  • Environ behandelingen
  • Acne behandelingen
  • Huidanalyse
  • IPL behandelingen

Afspraak opties

Sylvia heeft spreekuur bij YourFACE Clinics Woerden op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Marcella Leeuw

Kliniek manager

Marcella is het eerste aanspreekpunt binnen YourFACE Clinics. Ze heeft ruim vijf jaar werkervaring in de cosmetische industrie en heeft bij verschillende cosmetische klinieken in Amsterdam gewerkt. Daarnaast hecht zij als kliniekmanager veel belang aan een goed gestroomlijnde organisatie. Daarbij hoort een goede service en het creëren van de juiste sfeer waar iedere klant zich welkom voelt!

De werkzaamheden van Marcella zijn zeer divers. Marcella is het aanspreekpunt van de cliënt (intern en extern) en verzorgt alle administratieve werkzaamheden binnen de kliniek. Marcella is een belangrijke schakel binnen YourFACE Clinics.

Marcella is aanwezig bij YourFACE Clinic Amsterdam op woensdag, donderdag en vrijdag. 

Robin Snijders

Cosmetisch arts KNMG

Robin heeft in 2016 zijn studie Geneeskunde afgerond aan de Universiteit van Amsterdam, waarna hij bij de algemene chirurgie aan het werk is gegaan. 

Al snel trok de wereld van Cosmetische Geneeskunde zijn aandacht, waardoor hij zichzelf is gaan specialiseren op het gebied van injectables en kleine aangezichtschirurgie. Dat houdt in dat hij zich vooral bezig houdt met het zeer subtiel verfrissen van het gezicht met behulp van fillers, botox en chirurgie zoals de bovenooglidcorrecties.

“Voor mij was het vanaf het begin van mijn opleiding al duidelijk dat ik iets in de geneeskunde wilde doen waarin ik mijn creativiteit kan gebruiken. Daar heb ik tijdens mijn opleiding aan de Universiteit van Amsterdam dan ook ruim de aandacht aan besteed. Mijn opleiding heb ik dan ook afgerond met een eindstage bij de plastische chirurgie in Amsterdam waar ik veel geleerd heb.“

“Het mooie van het cosmetische vak vind ik de combinatie van de creativiteit en de focus op kwaliteit en resultaat. Mijn doel is om natuurlijke schoonheid en functionaliteit te kunnen definiëren en (re)construeren, om daarmee een frisse uitstraling zonder verlies van karakter te kunnen creëren.

“Ik vind het belangrijk om goed te luisteren naar de wens van mijn cliënten en om daar vervolgens een behandel-advies voor op te stellen. Verder sta ik bekend om mijn goede medische zorg, waarbij ik samen met de cliënt toewerk naar een optimaal resultaat.
Natuurlijke schoonheid bereiken en behouden is een gouden standaard voor mij.”

Dokter Robin is werkzaam als cosmetisch arts sinds 2017, en draagt de titel Cosmetisch arts KNMG. Hij heeft veel ervaring in verschillende injectable behandeling en kleine chirurgie zoals bovenooglidcorrecties.  

Specialiteiten

  • Liquid facelift behandelingen
  • Injectables
  • Bovenooglidcorrecties

Afspraak opties

Robin is aanwezig bij YourFACE Clinic Amsterdam of Woerden op de donderdagen.