Environ® behandelingen

Discovery

De eerste Environ gelaatsbehandeling. Het begrijpen van de behoeften van de huid is de eerste stap om een mooie huid te creëren. Tijdens deze gelaatsbehandeling wordt na een uitgebreide huidanalyse de huidconditie exact bepaald, persoonlijk advies gegeven en in overleg een behandelingsplan opgesteld.

Essential behandelingen

De baanbrekende dual electro-sonic-technologie van Environ bepaalt de referentie voor professionele huidbehandelingen. Sonoforese op lage frequentie en pulserende iontoforese gecombineerd met de profes-sionele huidverzorgingsproducten van Environ, helpen de huid meer te geven van wat ze nodig heeft op de plaatsen waar ze het nodig heeft.

Focus on behandelingen

Speciaal ontwikkeld om specifieke zones te behandelen met de revolutionaire dual electro-sonic DF-tech-nologie van Environ, die ervoor zorgt dat jouw belangrijkste huidcondities onmiddellijk worden aangepakt. Perfect voor wanneer je niet veel tijd hebt.

Cool peel behandelingen

De unieke Cool Peel® Technologie van Environ is een niet-invasief, intelligent huidvernieuwingssysteem dat werd ontwikkeld door Dr. Des Fernandes om de huid veilig en efficiënt te verfijnen, vernieuwen en verhelderen.

Consult

Voorafgaand aan de eerste behandeling vindt er een consult plaats. Tijdens dit consult zal de medisch schoonheidsspecialiste een behandelplan opstellen passend bij uw huid en uw hulpvraag. De Environ behandeling en eventueel de producten worden besproken.