PROFHILO BODY®

De skinbooster PROFHILO BODY® is een natuurlijke anti-aging behandeling met een hoge concentratie ultrapuur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. De werking van PROFHILO BODY® is te danken aan het feit dat de aanmaak van collageen (type 1, 3, 4 en 7), en elastine gestimuleerd wordt. Dit wordt “bioremodeling” genoemd. De verslapte huid wordt weer stevig en gezond in de verschillende huidlagen.

Een belangrijk voordeel is dat je met een PROFHILO BODY® behandeling de huid kunt verjongen zonder volume te geven aan het behandelgebied.

Met een natuurlijke en nieuwe bewerking van hyaluronzuur wordt de huid daadwerkelijk hersteld en wordt huidverslapping aangepakt. Dit komt omdat PROFHILO BODY® een ultrapure vorm van hyaluronzuur betreft. Daarnaast wordt de huid strakker en laat PROFHILO BODY® de huid collageen en elastine aan te maken.

BODY® is geschikt voor zowel het gezicht als de decolleté, hals, buik, bovenarmen en handen.

“PROFHILO BODY®, de anti-aging behandeling met een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur”

“De anti-aging behandeling met een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur”

YourFACE Clinics - Profhilo Body 1
YourFACE Clinics - Profile Body Package

Geen filter of chemische toevoegingen

PROFHILO BODY® is namelijk een skinbooster en deze innovatieve behandeling vult anders dan fillers geen rimpels op, wordt er geen volume gecreëerd en worden de contouren van het gelaat niet verbeterd.Naast de huidverbeterende eigenschappen, zijn PROFHILO BODY® Skinboosters speciaal ontwikkeld om de huid van binnenuit te verzorgen met extra aanmaak van lichaamseigen eiwitten en collageen en elastine.

PROFHILO BODY® Skinboosters herstellen de hydrobalans en verbeteren de elasticiteit en stevigheid van de huid en dat zonder chemische toevoegingen. Hierdoor verminderen oneffenheden en lijntjes, en wordt de huid weer glad en soepel.

Met behulp van een natuurlijke huidverbetering met een PROFHILO BODY® behandeling krijg je weer een glanzende en gezonde huid!

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

PROFHILO BODY® zorgt voor een mooiere, gladde huid waarbij kleurverschillen, vaten en peesstructuren minder zichtbaar zijn. Voor deze behandeling wordt met de BAP-techniek gewerkt. Hierbij worden 10 injecties gezet op anatomisch uitgekiende gebieden. Op deze manier kan het product zelf gelijkmatig verspreiden en kun je een optimaal resultaat verwachten.

PROFHILO BODY® verspreidt zich zo goed, hierdoor zijn er slechts een aantal oppervlakkige injecties nodig om een heel gebied optimaal te behandelen. De PROFHILO BODY® behandeling is snel, nauwelijks pijnlijk en de kans op bijwerkingen is door het natuurlijke materiaal klein. Belangrijk is dat de behandeling altijd uitgevoerd wordt door een arts met veel ervaring, waarvan bij voorkeur een cosmetisch arts KNMG.

Voor wie is de prfhilo body behandeling geschikt?

De behandeling met PROFHILO BODY® is speciaal ontwikkeld voor iedereen vanaf ongeveer 30 jaar die huidverslapping en/of -veroudering tegen wil gaan. Bovendien is de behandeling ook zeer geschikt voor degenen die (nog) geen gebruik willen maken van fillers of Botuline Toxine. De te behalen resultaten met PROFHILO BODY® staan hiernaast in een voorbeeld beschreven. 

Met elke behandeling zet je een stap in de ‘Scale’. Voor een groter aanvullend resultaat kan de behandeling ook goed gecombineerd worden met andere behandelingen. Onderstaand staan enkele voorbeelden van combinatiemogelijkheden met PROFHILO BODY®. Uw arts of huidtherapeute zal u meer kunnen vertellen over deze mogelijkheden.

Het resultaat

Voor een optimaal resultaat wordt een kuur van twee of drie behandelingen met PROFHILO BODY® Skinboosters aangeraden. Deze worden ongeveer drie tot vier weken na elkaar uitgevoerd. Omdat de huid door de behandeling zelf aan het werk gezet wordt, zie je niet meteen resultaat. Vaak zie je wel al direct na de behandeling dat de huid beter gehydrateerd is. De aanmaak van collageen en elastine heeft tijd nodig. Vanaf ongeveer 6 tot 8 weken na de eerste behandeling wordt het positieve effect van PROFHILO BODY® dan ook steeds duidelijker. Voor het behoud van een optimaal resultaat wordt aangeraden eens per 6 tot 9 maanden een losse onderhoudsbehandeling te ondergaan.

Hoe lang de resultaten zichtbaar blijven is afhankelijk van de conditie van het behandelde gebied. Geadviseerd wordt om 1 of 2 keer per jaar een losse behandeling te ondergaan om het resultaat te behouden. Het verouderingsproces gaat immers gewoon door!

Vorige slide
Volgende slide

De Kosten

De prijs van een PROFHILO BODY® behandeling is afhankelijk van het aantal behandelingen en de dosis hyaluronzuur die gebruikt wordt. De dosis wordt bepaald aan de hand van het te behandelen gebied. Zo is voor de ene behandeling slechts 2 ml nodig, terwijl voor de andere behandeling 4 ml nodig is. In de meeste gevallen wordt een kuur van twee behandelingen geadviseerd. Je kunt kiezen voor een behandeling van het gezicht, de hals, de decolleté, de handen, de bovenarmen, de hals en de buik. De exacte prijs en het geadviseerde aantal behandelingen wordt altijd tijdens het consult besproken.

Consult

Ben je geïnteresseerd in een PROFHILO BODY® behandeling? Of heb je behoefte aan een vrijblijvend consult? Plan dan nu direct een afspraak in bij YourFACE Clinics op een locatie bij jou in de buurt! Tijdens dit consult vertelt een cosmetisch arts je alle belangrijke dingen die komen kijken bij een behandeling. Van voorzorg tot nazorg en van eventuele bijwerkingen tot resultaten. Ook wordt gezamenlijk besproken wat jouw verwachtingen zijn en hoe we hier het best aan kunnen voldoen. Heb je nog vragen en/of opmerkingen? Dan is dit het ideale moment om deze met de arts te bespreken! Mocht je op voorhand nog vragen hebben, kun je altijd contact met ons op nemen!

Uw specialisten 

YourFACE Clinics is een cosmetische kliniek en staat met een team van artsen en specialisten garant voor hoogwaardige behandelingen. Al onze artsen hebben een erkende opleiding gevolgd en beschikken over de juiste vakkennis en expertise. Ervaring, perfectionisme en oog voor detail zijn onze drie belangrijkste uitgangspunten. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van diverse cosmetische behandelingen, ben je bij ons zeker op het goede adres!