Dermaceutic®

Wilt u uw huidconditie verbeteren? Graag een frisse uitstraling? De hoogstaande peelings van Dermaceutic zorgen voor een verbetering van de huid en een egalere teint. Dermaceutic biedt een volledige oplossing voor de aanpak van verschillende huidproblemen en huidveroudering. Dit door middel van combinatie peelings met o.a. salicylzuur, glycolzuur en TCA. Dermaceutic is dierproefvrij en wereldwijd bekend. Dermaceutic nam als een van de eerste laboratoria in Frankrijk ingrediënten in haar formules op die ondertussen als standaard worden beschouwd bij kwalitatief hoogstaande verzorging. Bij YourFACE kunt u terecht voor de peelings van Dermaceutic.

De behandeling

Voordat de behandeling van start gaat, start u minimaal 2 tot 4 weken met de thuisproducten van Dermaceutic. Deze producten zorgen ervoor dat de huid doorlaatbaar wordt voor de peeling en u na de sneller en veiliger herstelt. Zo kan het meest optimale resultaat bereikt worden. Onderstaande producten worden geadviseerd:

  • Dermaceutic Foamer 5 of 15
  • Dermaceutic Turn Over of Light Ceutic
  • Dermaceutic Retinol 0.5 of 1.0

Milk Peel

Deze peeling stimuleert de epidermis, maakt de huid egaler en verbetert het aspect van de vette (acne) huid en als voorbereiding bij de andere twee peelings (Mela Peel Forte & Cosmo Peel). De Milk Peel bevat 50% glycolzuur, 10% melkzuur en 4% salicylzuur.

Mela Peel Forte

Deze peeling is geschikt voor de aanpak van pigmentatie, epidermaal melasma en oppervlakkig dermaal melasma en post-inflammatoire pigmentatie. De Mela Peel Forte bevat o.a. arbutine, kojinezuur, retinol, salicylzuur en melkzuur.

Cosmo Peel

De Cosmo Peel kan ingezet worden bij een verouderde huid met fijne en diepe lijntjes, acne littekens, structuurproblemen, een rokershuid en pigmentatie. Welke peeling het meest geschikt is, is afhankelijk van de conditie van de huid. De peeling kan ook worden opgebouwd qua sterkte. De Cosmo Peel kent verschillende soorten TCA: 12%, 15%, 18% of 20%.

Cosmo Peel Forte

De Cosmo Peel Forte is de sterkste peel en kan worden ingezet bij een verouderde huid met fijne en diepe lijntjes, (acne-) littekens, structuurproblemen, een rokershuid en pigmentatie. De Cosmo Peel Forte bestaat uit 20% TCA, 10% Fenol en 10% Glycolzuur. De peeling werkt diep en zorgt ervoor dat de collageen en elastine aanmaak in uw huid wordt versterkt. Het aantal behandelingen is afhankelijk van uw huidconditie en indicatie. Afhankelijk van uw huidconditie kan ook geadviseerd worden om eerst te starten met een TCA peeling van 12 of 15% om uw huidconditie te verbeteren. Ook kan er geadviseerd worden de huid eerst voor te behandelen middels een diepe rimpelbehandeling door microneedling toe te passen. Hoe beter uw huidconditie is hoe meer resultaat u heeft met de Cosmo Peel Forte. Gemiddeld zijn 1-2 behandelingen met de Cosmo Peel Forte nodig met een tussenpoos van 3-6 maanden. Het effect van de peeling werkt nog 6-18 maanden door na de behandeling. Onderhoudsbehandelingen zijn gewenst om het effect van de peeling te behouden.

Consult

Voorafgaand aan de eerste behandeling moet er een consult hebben plaatsgevonden. Tijdens dit consult zal de huidtherapeut een behandelplan opstellen passend bij uw huid en uw hulpvraag. De werking van de peelings en de voorbereidende producten worden besproken. Hierna kan er een nieuwe afspraak gepland worden voor de eerste behandeling.

Producten

Als aanvulling op de behandelingen en om de huid goed te beschermen en onderhouden zijn er verschillende producten van Dermaceutic vindbaar in onze webshop.

Dermaceutic logo