Heliocare

Heliocare is een dermatologische zonnebeschermingslijn. De formules voor uitwendig gebruik bevatten naast de FernBlock Technologie ook nog innovatieve zonnefilters en antioxidanten, die de huid in hoge mate beschermen tegen schade als gevolg van blootstelling aan de zon.

FernBlock gaat een stuk verder dan traditionele zonnebrandproducten en biedt een heel nieuw niveau van bescherming. Het is rijk aan antioxidanten die actief zijn tegen vrije radicalen, het DNA, de DNA-herstelmechanismen en de immuunweerstand van de huid helpen te beschermen, de pigmentmechanismen onder controle houden en huidveroudering tegengaan.

De essentie van Heliocare producten is de exclusieve FernBlock Technologie, het resultaat van gemeenschappelijk onderzoek door de Cantabria Laboratoria en Harvard Medical School (Boston, USA). Deze technologie bevat een gestandaardiseerd extract van de tropische waren Polypodium leucatomos bevat, dat over uitgesproken antioxiderende eigenschappen beschikt.

Heliocare kan rekenen op erkenning door artsen wereldwijd en op een brede wetenschappelijke ondersteuning, met verschillende publicaties in prestigieuze wetenschappelijke tijdschriften.