SkinCeuticals

Wilt u uw huidconditie verbeteren? Graag een frisse uitstraling? De peelings van SkinCeuticals zorgen voor een verbetering van de huid. SkinCeuticals biedt een oplossing voor de aanpak van verschillende huidproblemen en huidveroudering. Dit door middel van combinatie peelings met o.a. salicylzuur, melkzuur en glycolzuur.

Behandeling

Voordat de behandeling van start gaat, wordt er geadviseerd om minimaal 2 tot 4 weken met de thuisproducten te starten van SkinCeuticals. Deze producten zorgen ervoor dat de huid doorlaatbaar wordt voor de peeling en u na de sneller en veiliger herstelt. Zo kan het meest optimale resultaat bereikt worden. De huidtherapeut bespreekt met u welke producten dit zijn.

Gel Peel

De Gel Peel biedt een veelzijdige aanpak voor de droge, doffe en ruwe huid. In combinatie met een dubbele exfoliatie die de huid regenereert en tegelijkertijd hydrateert. Deze behandeling zorgt voor een gehydrateerde, frisse en stralende huid. De Gel Peel van SkinCeuticals bevat 20% glycolzuur en 10% melkzuur.

Micropeel 30

De Micropeel 30 biedt een veelzijdige aanpak voor het verminderen van de eerste tekenen van huidveroudering en verfijnt de structuur van de huid (fijne lijntjes, rimpels en grove poriën). Daarnaast voorkomt en bestrijdt de peeling onzuiverheden, zoals puistjes en mee-eters met een gezonde glow als resultaat. De Micro Peel 30 bevat 30% glycolzuur.

Pigment Balancing Peel

De Pigment Balancing Peel biedt een veelzijdige aanpak voor de ruwe en dove huid en is zeer geschikt voor pigmentproblematiek. Deze Pigment Balancing Peel bevat 40% glycolzuur, 10% citroenzuur, vitamine C en emblica.

Consult

Voorafgaand aan de eerste behandeling moet er een consult hebben plaatsgevonden. Tijdens dit consult zal de huidtherapeut een behandelplan opstellen passend bij uw huid en uw hulpvraag. De werking van de peelings en de voorbereidende producten worden besproken. Hierna kan er een nieuwe afspraak gepland worden voor de eerste behandeling.

Producten

Als aanvulling op de behandelingen en om de huid goed te beschermen en onderhouden zijn er verschillende producten van SkinCeuticals vindbaar in onze webshop.
SkinCeuticals