Ultherapy

Ultherapy®

Ultherapy® biedt een veilige en beproefde ultrasound behandeling voor het natuurlijk liften en strakker maken van de huid – zonder een chirurgische ingreep of hersteltijd. Ultherapy® is de nieuwste ontwikkeling in cosmetische wetenschap tegen een verslapte huid. De Ultherapy® behandeling is de enige niet-invasieve procedure die door de Amerikaanse FDA is goedgekeurd voor het liften van de verslapte huid en heeft een klasse-2 CE-keurmerk.

YourFACE Clinics - Ulthera apparaat
YourFACE Clinics - Ultherapy werking

Werking van Ultherapy®

Deze Ultherapy® behandeling gebruikt de kracht van ultrasound om de aanmaak van collageen te stimuleren. In tegenstelling tot lasers, radiofrequentie, operaties en andere behandelingstechnieken is Ultherapy® een niet-chirurgische methode die het huidoppervlak (epidermis) mijdt en precies op de juiste diepte en met de juiste temperatuur de juiste hoeveelheid ultrasound afgeeft. De gerichte geluidsgolven dringen door tot de onderste huidlaag die normaal alleen met een cosmetische ingreep worden bereikt – maar zonder te snijden of het huidoppervlak aan te tasten. De geluidsgolven brengen een respons van het lichaam op gang om sterk, nieuw collageen aan te maken en het zwakke collageen te versterken op een natuurlijke wijze.

Hoewel Ultherapy® de resultaten van een facelift niet kan nabootst, is het een alternatief voor degenen die niet bereid zijn om een operatie te ondergaan en voor patiënten die langer profijt willen hebben van de effecten van een cosmetische ingreep.

Indicaties

Behandelingen met Ultherapy® kunnen op verschillende gebieden van het lichaam worden toegepast voor een strakke huid zoals:

  • Op de hals
  • Onder de kin
  • De wenkbrauwen
  • Onder de ogen
  • Het verbeteren van lijntjes en rimpels in het decolleté en andere delen van het lichaam.

CryoPen

De CryoPen bevriest ongewenst weefsel met vloeibare stikstof. Heeft u last van zichtbare pigmentvlekken in het gezicht? Of last van een fibroom? YourFACE Clinics maakt gebruik van de CryoPen. De CryoPen is een zeer nauwkeurige behandeling, zonder aantasting van gezond weefsel. De CryoPen heeft een messcherpe straal van vloeibaar gas van -89 graden Celsius. Dat zorgt ervoor dat alleen de leasie behandeld wordt en niet de gezonde huid eromheen. Deze behandeling kan overal op het lichaam ingezet worden en duurt enkele seconden. 

Indicaties

Wat kan ik verwachten

Sommige patiënten zien effect direct na de Ultherapy® behandeling, in de meeste gevallen treedt huidverjonging gedurende 3 maanden na de behandeling op. Tot wel 6 maanden kan de behandelde huid strakker worden en steviger aanvoelen door o.a. de natuurlijke aanmaak van collageen. Dit komt doordat het nieuwe collageen de huid in het gezicht en hals op een natuurlijke wijze versterkt, geleidelijk lift en verstevigt en de huid op de borst opvult.

Dit aspect maakt Ultherapy® een zeer geschikte optie voor de cliënten die behoefte hebben aan een minder ingrijpende, snellere en kosteneffectieve manier om een jeugdig uitziend gezicht te herstellen of een verslapte huid aan te pakken.

Na de Ultherapy® behandeling

Na een Ultherapy® behandeling is er geen hersteltijd. Na de behandeling kunt u uw normale activiteiten direct weer hervatten, zonder dat u speciale maatregelen hoeft te nemen na de Ultherapy® behandeling.

Consult

Heeft u interesse in de Ultherapy® behandelingen of wilt u meer informatie ontvangen kom dan langs voor een vrijblijvend consult bij onze arts of huidtherapeute.

Voorafgaand aan de eerste behandeling moet er een consult hebben plaatsgevonden. Tijdens dit consult zal de arts of huidtherapeut een behandelplan opstellen passend bij uw huid en uw hulpvraag. Een Ultherapy® behandeling kan direct na het consult plaatsvinden.

Uw specialisten 

YourFACE Clinics is een cosmetische kliniek en staat met een team van artsen en specialisten garant voor hoogwaardige behandelingen. 

Kijk hier voor meer informatie over onze specialisten.