Slapen opvullen

Ingevallen gezicht? Slapen opvullen kan door middel van fillers. De filler zorgt ervoor dat het volume op de juiste plekken wordt hersteld, waardoor de slapen opgevuld worden en de ronde vormen in het gezicht teruggebracht worden. Hierdoor krijg je je jeugdige uitstraling terug.

Slapen opvullen: de behandeling

De arts werkt met verdoving. Deze behandeling moet altijd uitgevoerd worden door een arts met veel ervaring en bij voorkeur een cosmetische arts KNMG.

Het natraject

In enkele gevallen treedt er na de behandeling lichte zwelling op. Dit kan enkele dagen aanhouden. U moet de eerste dagen geen druk geven op de plek waar de filler zit. Daarnaast adviseren wij u om de eerste 24 uur niet intensief te sporten, sterk UV- of zonlicht, zonnebank en sauna te vermijden.

De risico’s

Indien de behandeling uitgevoerd wordt door een ervaren arts is de behandeling veilig. Zoals iedere injectie zijn er wel kleine risico’s zoals een blauwe plek of ontsteking. Echter, door met de canule te werken worden de risico’s aanzienlijk verkleind.

Uitstekend

Een vriendelijke arts, 'no nonsens'- type en luistert goed naar je. Hij legt alles goed uit. Kortom; je voelt je op je gemak bij hem. Dat zorgde er bij mij voor dat ik hem vertrouwde. En na de ingreep kan ik ook zeggen dat ik heel blij ben met het resultaat!

Annette

Het resultaat

Het kan zijn dat je wenkbrauwen door het invallen van je slapen wat naar beneden zijn getrokken. Wanneer je je slapen laat behandelen, zorgt dat ervoor dat de uiteinden van je wenkbrauwen weer een lift krijgen. Door de filler wordt de huid weer opgespannen en gaan de wenkbrauwen weer iets omhoog.

Het resultaat is na 14 dagen optimaal waarop een controle afspraak plaats zal vinden. Het resultaat houdt ongeveer 8-12 maanden aan. Dit hangt af van de gekozen filler en verschilt ook van persoon tot persoon. De slapen worden altijd behandeld met een filler gemaakt van hyaluronzuur. De artsen van YourFACE Clinics werken met Restylane, Juvederm of Belotero.

De kosten van slapen opvullen

De prijs van de behandeling hangt af van de hoeveelheid materiaal dat nodig is. In de meeste gevallen zal 1ml hyaluronzuur voldoende zijn. De prijs is dan €425. Dit is inclusief verdoving en nazorg. De exacte prijs wordt altijd tijdens het consult besproken.

Consult

Wil je jouw slapen laten behandelen? Of heb je behoefte aan een vrijblijvend consult? Plan dan nu direct jouw afspraak in bij YourFACE Clinics bij een locatie bij jou in de buurt.

Drs. Maarten Façee Schaeffer Cosmetisch arts KNMG
Drs. Maarten Façee Schaeffer - Cosmetisch arts KNMG

Uw specialisten 

Dokter Maarten Façee Schaeffer heeft in 2011 zijn studie geneeskunde aan de Vrije Universiteit van Amsterdam met succes afgerond. Daarna werkte hij 4 jaar op de afdeling Orthopedie in het Onze Lieve Vrouw Gasthuis en het Sint Lucas Andreas in Amsterdam. Daarna volgde hij in 2015 de eerste officiële opleiding tot cosmetisch arts en sinds 2017 is hij een van de eerste officieel afgestudeerde cosmetisch artsen in Nederland. Daarnaast mag arts Maarten de titel ‘Cosmetisch arts KNMG’ dragen.

Dokter Maarten heeft meer dan 11 jaar ervaring en is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Hij is gespecialiseerd in het uitvoeren van ooglidcorrecties, ‘Liquid Facelifts’,  en botulinum toxine behandelingen. Dokter Maarten heeft inmiddels meer dan 15000 behandelingen succesvol uitgevoerd.