Hangende mondhoeken

Wanneer je last hebt van hangende mondhoeken, kunnen vrienden, kennissen of collega’s het idee hebben dat je ontevreden bent. Dit kan erg storend zijn, helemaal als je lekker in je vel zit. Gelukkig kunnen hyaluronzuur fillers een oplossing bieden voor die hangende mondhoeken!

hangende mondhoeken 2

Hangende mondhoeken: de behandeling

Vaak wordt de afhangende mondhoek tegelijk met de marionetplooi behandeld. Dit is vooral effectief als je specifiek last hebt van hangende mondhoeken. De arts zet aan iedere kant een klein prikje, wat tegelijkertijd verdooft en een klein gaatje in de huid maakt. Door dit prikje kan de arts met een canule (flexibel slangetje) het materiaal onder de huid op de juiste plek aanbrengen. Deze behandeling moet altijd uitgevoerd worden door een arts met veel ervaring en bij voorkeur een cosmetische arts KNMG.

Het natraject

In enkele gevallen treedt er na de behandeling tegen hangende mondhoeken lichte zwelling op. Dit kan enkele dagen aanhouden. U moet de eerste dagen geen druk geven op de plek waar de filler zit. Daarnaast adviseren wij u om de eerste 24 uur niet intensief te sporten, sterk UV- of zonlicht, zonnebank en sauna te vermijden.

De risico’s

Indien de behandeling uitgevoerd wordt door een ervaren arts is het corrigeren van hangende mondhoeken veilig. Zoals iedere injectie zijn er wel kleine risico’s zoals een blauwe plek of ontsteking. Echter, door met de canule te werken worden de risico’s aanzienlijk verkleind.

Het resultaat

Het resultaat van een behandeling aan de hangende mondhoeken is na 14 dagen optimaal waarop een controle afspraak plaats zal vinden. Het resultaat houdt ongeveer 8-12 maanden aan. Dit hangt af van de gekozen filler en verschilt ook van persoon tot persoon. De mondhoek wordt altijd behandeld met een filler gemaakt van hyaluronzuur. De artsen van YourFACE Clinics werken met Restylane, Juvederm of Belotero.

De kosten

De prijs van de behandeling hangt af van de hoeveelheid materiaal dat nodig is. In de meeste gevallen zal 1ml hyaluronzuur voldoende zijn om hangende mondhoeken te behandelen. De prijs is dan €425. Dit is inclusief verdoving en nazorg. De exacte prijs wordt altijd tijdens het consult besproken.

Consult

Wil je jouw mondhoeken laten behandelen? Of heb je behoefte aan een vrijblijvend consult over hangende mondhoeken? Plan dan nu direct jouw afspraak in bij YourFACE Clinics bij een locatie bij jou in de buurt.

hangende mondhoeken 1