OBSERV 520X

De OBSERV 520X is de nieuwste innovatie op het gebied van huidanalyse. Met de OBSERV 520X is het mogelijk om de huid van jouw gezicht op verschillende manieren te bekijken en vast te leggen. Zo weet je altijd precies hoe de huid ervoor staat. Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van tijd zichtbaar. De OBSERV 520X analyseert ook de diepere huidagen en brengt alle huidkenmerken haarschep in beeld.

Wat doet de OBSERV 520X?

Het maakt het onzichtbare zichtbaar. De OBSERV 520X brengt met 8 verschillende lichtmodi en 5 gezichtsposities alle huidkenmerken in 8 seconden haarscherp in beeld. Deze 5 posities zorgen voor een overzichtelijk en volledig huidbeeld die zelfs de kleinste details en huidverbeteringen met ongeëvenaarde helderheid zichtbaar maken. Het is mogelijk om de huid middels de Observ 520X te monitoren.

YourFACE Clinics - Observe 520X

Het is met de OBSERV 520X mogelijk om de gezichtshuid van 8 verschillende belichtingen te bekijken en vast te leggen:

  1. Daglicht modus; Wat is je gezichtshuidconditie op dit moment?
  2. Textuur;
  3. Pigmentatie;
  4. Roodheid;
  5. Parallel-gepolariseerde modus;
  6. Cross-Gepolariseerde modus;
  7. True UV-licht modus;
  8. Gesimuleerde Wood’s modus.

Voordelen OBSERV 520X

  • Toekomstige huidproblemen worden zichtbaar in kaart gebracht. Denk aan pigmentproblematiek, verhoorning van uw huid, couperose, dehydratatie, gevoelige en dunne huidgebieden en overmatige talgproductie.
  • Elke analyse kan worden verstuurd naar uw persoonlijk email.

Uw specialisten 

YourFACE Clinics is een cosmetische kliniek en staat met een team van artsen en specialisten garant voor hoogwaardige behandelingen. 

Kijk hier voor meer informatie over onze specialisten.