Jukbeenderen opvullen

Ieder gezicht is anders, niemand heeft dezelfde vorm in het gezicht. Er zijn ovale, ronde, vierkante of driehoekige vormen. Deze vormen ontstaan door de vorming van onze jukbeenderen. Als we jonger zijn zit er meer volume in onze jukbeenderen. Daarnaast zit er meer volume in de wangen en rondom de slapen. Door het volume in deze gebieden wordt jouw huid mooi ondersteund, waardoor de huid minder snel gaat hangen.

De behandeling

Gedurende de jaren waarin we ouder worden, verandert de vorm van jouw gezicht. Verlies van vorm en het meer gaan hangen van de huid kan zorgen voor veranderingen zoals een diepe neus-mondplooi of een marionetplooi. Ook een veelgenoemde verandering van vele mensen is het ontwikkelen van hamsterwangen in het aangezicht. Voor dit verlies kun je er voor kiezen om de jukbeenderen weer meer vorm te geven. Het herstellen van de vorm geeft vaak een positief effect of het uiterlijk. Dit kan gedaan worden door de jukbeenderen te vullen of om ze te vergroten door middel van fillers.

De artsen van YourFACE Clinics zijn professioneel opgeleid en getraind en staan garant voor hoogwaardige behandelingen. Ook voor jukbeenderen opvullen heeft YourFACE hoogwaardige cosmetische specialisten die klaar staan voor je, bij voorkeur cosmetische artsen KNMG. Er wordt een persoonlijk consult gepland waarin alles uitgebreid wordt uitgelegd en waarin natuurlijk ruimte is voor jouw vragen.

Over de behandeling

Wanneer je besluit om jouw jukbeenderen op te laten vullen of te vergroten kunnen we beginnen met de behandeling. De arts van YourFACE Clinics zet aan iedere kant van jouw gezicht een verdovingsprikje die tevens een kleine ingang in jouw huid maakt. Dankzij dit prikje kan de arts met een canule, een flexibel slangetje, het hyalorunzuur onder jouw huid op de juiste plek aanbrengen. Wanneer de jukbeenderen worden opgevuld worden de plooien verzacht en wordt er als het ware een ‘facelift-effect’ gecreëerd. 

Een behandeling van de jukbeenderen heeft dus effect op meerdere gebieden in jouw gezicht. Zoals je je kunt voorstellen wordt deze ingreep met uiterste precisie en zorg uitgevoerd. Jouw gezicht is een tere en kostbare plek en daarom gebruiken wij enkel hoogwaardige kwaliteit materialen en word je enkel geholpen door de beste cosmetische specialisten . De artsen van YourFACE Clinics werken met Belotero, Juvederm of Restylane. Deze middelen zijn hoogwaardig en veilig voor het gebruik van het opvullen van jouw jukbeenderen.

jukbeenderen-opvullen

Waar moet je rekening mee houden in het natraject

De behandeling is klaar en succesvol verlopen, maar dan? In zeer zeldzame gevallen is er sprake van lichte zwelling of blauwe plekken die enkele dagen kan aanhouden. Er zijn een paar belangrijke zaken waar je rekening mee moet houden in het natraject:

  • In de eerste 48 uur mag er geen druk komen op de plek waar de fillers zijn aangebracht
  • Intensief of zwaar werk wordt in de eerste 24 uur afgeraden, dit zodat er geen druk op de plek van de fillers komt
  • De eerste 24 uur gelieve niet te roken, dit vertraagd het genezingsproces
  • De eerste 48 uur wordt alcohol afgeraden omdat alcohol bloedverdunnend werkt en zo risico’s in het natraject kan vergroten
  • Vermijd de eerste 24 uur sterk UV- of zonlicht en bezoek geen zonnebank of sauna

Al deze factoren dragen bij aan een spoedig genezingsproces. Wel mag je na een uur de plekken camoufleren met make-up. Mocht je twijfels hebben over het verloop van jouw genezing of vragen over dit verloop, kun je altijd contact opnemen met één van onze specialisten.

De risico’s van jukbeenderen opvullen

Jukbeenderen opvullen blijft een ingreep en daar horen risico’s bij. Zoals hierboven vermeld kan er in sommige gevallen sprake zijn van lichte zwelling of blauwe plekken. Deze kunnen enkele dagen aanhouden, maar mogen niet weken aanhouden. Wanneer dit het geval is of wanneer je twijfels hebt over het genezingsproces neem dan direct contact met ons op. 

De adviezen die YourFACE Clinics geeft na een behandeling zorgen ervoor dat de risico’s worden beperkt, daarom raden we je aan deze altijd op te volgen.

Het resultaat

Het optimale resultaat is met 14 dagen te zien. Daarom plannen de specialisten van YourFACE Clinics na 14 dagen een controleafspraak in. In deze afspraak bespreken we het resultaat en heb je ruimte voor eventuele vragen. Het resultaat van jouw fillers is niet permanent maar houdt circa 8 tot 12 maanden aan. De duur van de behandeling hangt af van de type fillers en kan ook afhangen van jouw type huid. Bij beginnende uitwerking van het resultaat kun je er voor kiezen om een herhaalbehandeling te boeken bij onze specialisten. Zo blijft het resultaat  van jukbeenderen opvullen optimaal zichtbaar en blijf je genieten van jouw prachtige jukbeenderen.

De kosten

De prijs van jukbeenderen opvullen kan variëren. Dit omdat het afhangt van de hoeveelheid materiaal dat nodig is voor het optimale resultaat. In de meeste gevallen hebben we genoeg aan 1 ml. hyaluronzuur. De prijs voor 1 ml. hyaluronzuur is dan €425,-. Deze prijs is inclusief de verdoving en de nazorg vanuit YourFACE Clinics. De exacte prijs voor jouw persoonlijke behandeling wordt altijd vastgesteld tijdens het consult met één van onze specialisten.

Consult

Heeft het je interesse gewekt of wil je graag meer weten en wil je een vrijblijvend consult inplannen? Plan direct een afspraak in bij één van onze YourFACE Clinics op een locatie bij jou in de buurt. Wij staan klaar voor jouw vragen en twijfels en helpen je graag verder.

Uw specialisten 

YourFACE Clinics is een cosmetische kliniek en staat met een team van artsen en specialisten garant voor hoogwaardige behandelingen. Al onze artsen hebben een erkende opleiding gevolgd en beschikken over de juiste vakkennis en expertise. Ervaring, perfectionisme en oog voor detail zijn onze drie belangrijkste uitgangspunten. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van diverse cosmetische behandelingen, ben je bij ons zeker op het goede adres!