Peelings

Wilt u uw huidconditie verbeteren? Graag een frisse uitstraling? De hoogstaande peelings van Dermaceutic en SkinCeuticals zorgen voor een verbetering en egalere teint van de huid.

YourFACE Clinics - Dermaceutic

Hoe werkt een peeling?

De peeling zorgt ervoor dat de bovenste huidlaag verweekt. Hierdoor wordt het huidvernieuwingsproces geactiveerd, waardoor de dode huidcellen afschilferen en worden vervangen door nieuwe, gezonde huidcellen. Na het ondergaan van de peeling is de conditie en weerstand van de huid verbeterd, wat resulteert in een frissere en stralende huid. Een peeling bestaat uit verschillende soorten actieve ingrediënten die ieder een specifieke eigenschap hebben die tot een bepaalde huidlaag gaan. Bij YourFACE zijn er oppervlakkige tot medium diepe peelings. De peelings verschillen in sterkte, diepte en werking, zodat er diverse indicaties behandeld kunnen worden. Er zijn peelings voor het verminderen van acne(-littekens), pigmentvlekken, doffe huid, grove poriën en fijne lijntjes. Peelings kunnen ingezet worden als alleenstaande behandeling, maar kunnen ook gecombineerd worden met de SkinPen. Tijdens het consult beoordeelt de huidtherapeut welke peeling het meest geschikt voor u is.

Aantal behandelingen

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de huidconditie. Gemiddeld zijn er tussen de 2 en 6 behandelingen nodig. Dit is erg afhankelijk van de soort peeling, hulpvraag en huidconditie. Het interval van de behandeling is 2 tot 6 weken. De beste resultaten worden behaald wanneer de peeling behandelingen in kuurverband worden uitgevoerd. De huidtherapeut maakt graag een behandelplan op maat.

Consult

Voorafgaand aan de eerste behandeling moet er een consult hebben plaatsgevonden. Tijdens dit consult zal de huidtherapeut een behandelplan opstellen passend bij uw huid en uw hulpvraag. De werking van de peeling en de voorbereidende producten worden besproken. Hierna kan er een nieuwe afspraak gepland worden voor de eerste peeling behandeling.

YourFACE Clinics - Peeling