SkinCeuticals

Onze missie is om de gezondheid van de huid te verbeteren. Met dit doel als leidraad, doen wij een simpele belofte – wij bieden geavanceerde huidverzorging die wetenschappelijk wordt ondersteund.

SkinCeuticals biedt complete huidverzorgings-oplossingen via dermatologen, plastisch chirurgen, cosmetisch artsen en andere huidverzorgingsprofessionals over de hele wereld. Deze experts vertrouwen erop dat SkinCeuticals de gezondheid van de huid verbetert – en niet de heersende trends.

Dr. Sheldon Pinnell ontdekte als eerste hoe een topisch vitamine C-serum gestabiliseerd kon worden, hij baande hiermee de weg voor de antioxidantentechnologie. SkinCeuticals werd in 1997 opgericht en was een van de eerste Amerikaanse bedrijven die samenwerkte met artsen om skincare producten aan te bieden in de klinieken.

SkinCeuticals Filosofie

Om de gezondheid van de huid te behouden en te verbeteren, moet een effectief huidverzorgingsprogramma drie fundamentele elementen bevatten: PREVENT – CORRECT – PROTECT. De product filosofie van SkinCeuticals is gebasseerd op deze principes. Ontwikkeld om toekomstige schade te voorkomen, opgedane schade te voorkomen en een gezonde huid te beschermen, is SkinCeuticals toegewijd aan geavanceerde huidverzorgingsproducten die worden ondersteund door de wetenschap.

 • Cleanse

  Cleanse (6)

  Cleanse

  Effectieve reinigingsproducten en toners met hoge concentraties actieve ingrediënten

   

 • Correct

  Correct (18)

  Correct

  Corrigeert reeds zichtbare tekenen van huidschade

 • Moisturize

  Moisturize (4)

  Moisturize

  Multi-functionele formules
  voor optimale hydratatie

 • Prevent

  Prevent (6)

  Prevent

  Voorkomt tekenen van vroegtijdige huidveroudering met antioxidant serums

 • Protect

  Protect (6)

  Protect

  Beschermt de huid met breedspectrum zonbescherming

 • Uitgelicht

  Uitgelicht (8)

  Uitgelicht

  De favoriete producten van YourFACE