Neusrimpels

Neusrimpels (ook wel bunny lines genoemd) zijn de rimpels bovenaan je neus. Wanneer je je neus aanspant, worden deze rimpels zichtbaar. Bijvoorbeeld wanneer je in de zon kijkt en je je gezicht samentrekt. Als deze situatie langdurig blijft bestaan kunnen na een tijdje de neusrimpels blijven staan. 

Ook wanneer je je gezicht ontspant. Door een behandeling met Botuline Toxine ontspannen deze spiertjes zich en verdwijnen de rimpels. Ook kan je deze behandeling gebruiken om juist te voorkomen dat je deze neusrimpels zal krijgen.

De neusrimpels behandeling

In een serie – nagenoeg pijnloze – prikjes wordt de Botuline Toxine verdeeld. Hierbij zal de m. nasalis deels worden ontspannen en zal je na de inwerkingsperiode meer ontspanning en dus minder lijntjes hebben over de neus. Deze behandeling moet altijd uitgevoerd worden door een arts met veel ervaring en bij voorkeur een cosmetische arts KNMG.

neusrimpels
neusrimpels

Het natraject​

U moet de eerste dagen geen druk geven op de plek waar de Botuline Toxine zit. Daarnaast adviseren wij u om de eerste 24 uur niet intensief te sporten, sterk UV- of zonlicht, zonnebank en sauna te vermijden.

De risico’s

Indien de behandeling uitgevoerd wordt door een ervaren arts is de behandeling veilig. Zoals iedere injectie zijn er wel kleine risico’s zoals een blauwe plek of ontsteking. Daarnaast adviseren wij u aan de leefregels te voldoen om eventuele complicaties zoals een verminderde werking of een verzakking te voorkomen. Alle mogelijke complicaties bij een behandeling worden van te voren zorgvuldig door onze arts met u doorgenomen.

Het resultaat van de Wenkbrauwlift

Het resultaat is na 14 dagen optimaal. Het resultaat met Botuline Toxine houdt ongeveer 3-5 maanden aan. Dit hangt af van de neusrimpels en verschilt ook van persoon tot persoon.

De Kosten

De prijs van de behandeling hangt af van de hoeveelheid dat nodig is. De prijs van de Botuline Toxine tegen neusrimpels is vanaf €95. Dit is inclusief nazorg. De exacte prijs wordt altijd tijdens het consult besproken.

Consult

Heb jij last van neusrimpels? Of heb je behoefte aan een vrijblijvend consult? Plan dan nu direct jouw afspraak in bij YourFACE Clinics bij een locatie bij jou in de buurt.

Uw specialisten 

YourFACE Clinics is een cosmetische kliniek en staat met een team van artsen en specialisten garant voor hoogwaardige behandelingen. 

Kijk hier voor meer informatie over onze specialisten.