Vitaminen Infuus

Ons lichaam is kostbaar en aan onze gezondheid hangt geen prijskaartje. Wil je gelukkig en goed functioneren, dan is er soms wat extra aandacht en zorg nodig. Hoewel het lichaam prima in staat is goed voor zichzelf te zorgen, is wat extra ondersteuning natuurlijk nooit mis. Wanneer er stress opspeelt of er ruist een virus rond zal je dit ook al snel merken. Je huid wordt onrustig, het slaapritme is anders dan gewend, en de spieren zijn sneller vermoeid of misschien wordt jouw eetlust verminderd. Dit zijn nog maar een paar opsommingen van alles waar je een vitamine-tekort aan kan herkennen. Natuurlijk is geen mens hetzelfde of zal dezelfde klachten ervaren. Wat wel bij ieder mens gelijk is, is hoe erg we leunen op bouwstoffen als mineralen en vitamines. Bij YourFACE kunnen we dan ook geen enkele reden bedenken om geen extra “boost” te nemen.

Wanneer het lichaam herstellende is bijvoorbeeld van een operatie, een griepje, een langdurige psyche aandoening of een chronische aandoening, is de hoeveelheid vitamines en mineralen wat we binnenkrijgen soms net wat te weinig. Beter worden of de gezondheid stabiel houden vergt soms gewoon wat meer. Daarom levert YourFACE een “Vitadrip”, om jouw gezondheid optimaal te ondersteunen! Want als je je goed voelt van binnen, straal je dat ook uit naar buiten!

De oorsprong van Vitaminen Infuuus

De samenstelling van onze vitamine infusen of ‘vitamindrip’ staan ook wel bekend als de zogenoemde ‘Meyers Cocktail’. Professor Meyer ontwikkelde in 1980 de cocktail voor zijn patiënten die bijvoorbeeld chemotherapie of radiotherapie ondergingen. De patiënten hadden vaak moeite met het opnemen van vitaminen, antioxidanten en mineralen, terwijl deze juist nodig waren voor een spoedig en goed herstel.

De ‘Meyers Cocktail’ is een ware klassieker geworden omdat de gebruikte vitaminen en mineralen erg veilig zijn en voor diverse doeleinden bewezen effectief zijn.

Waarom via een infuus?

Wanneer er via de voeding vitamines worden genuttigd is er een enorm verlies. Dus van wat je eet gaat er een hoop verloren. Door de vitamines via een infuus te introduceren verminder je het verlies door het direct in de bloedbaan aan te bieden.

De samenstelling

Zoals eerder al genoemd is niemand hetzelfde. Waar ons lichaam het meest behoefte aan heeft is dus ook per persoon verschillend. De vitamindrips worden samengesteld naar aanleiding van een intake gesprek en op basis van jouw wensen. De artsen en specialisten van YourFACE hebben vele jaren ervaring met het toedienen van vitamine infusen en zullen je advies geven over het soort infuus wat het beste bij je past. Hieronder vind je een lijst met veelgebruikte en effectieve vitamindrips die wij aanbieden bij YourFACE.

Consult

Heeft u interesse in onze vitaminen infuus of wilt u meer informatie ontvangen kom dan langs voor een vrijblijvend consult met onze arts. Tijdens dit consult kan de arts met u een bepaling maken van het meest passende infuus. 

Vitamine infuus

Vitamindrip via een infuus

Naast cutaan en oraal gebruik is er ook intraveneus, dit is via een infuus. We zijn gewend al onze bouwstoffen te consumeren, in feite dus oraal gebruik. Wanneer de vitamines via voeding wordt genuttigd ontstaat er een hoop verlies. Daarom introduceren wij verschillende vitamindrips aan die intraveneus toegediend kunnen worden om verlies te verminderen en het direct in de bloedbaan aan te bieden.

De intraveneuze behandeling brengt de vitamines en mineralen in een hoge concentratie toe aan de cellen van jouw lichaam. Op deze manier worden de darmen en maag overgeslagen, wat goed is omdat er veel vitamines en mineralen verloren gaan binnen de darmen en jouw maag.

Daarnaast kan het oraal toedienen van de vitamines en mineralen zorgen voor maag- en darmklachten. Genoeg redenen om de vitamindrip te gebruiken voor een optimaal gezond gevoel!

We zijn allemaal bekend met vitamine C, misschien is het wel één van de bekendste. We nemen het vaak in om ons immuunsysteem te ondersteunen of versterken. Vitamine C antioxidanten en mineralen is dan ook bedoeld voor het ondersteunen van jouw immuunsysteem. De vitaboost is een perfect infuus bij herstel na een jetlag, griep of een operatie.

Ervaar je wat complicaties met de huid? Het YourSkin infuus bevat een hoge dosering Glutathion en Vitamine C ter bevordering van de kwaliteit en het herstel van de huid. Het dient als ondersteuning bij verschillende huidbehandelingen en helpt littekenvorming te verminderen.

Jouw individuele wensen en behoeften zijn samengesteld in dit infuus. Het infuus is afgemeten naar aanleiding van jouw intakegesprek en alles wat je hebt aangegeven te wensen. Denk bijvoorbeeld aan vitamine B12 wat mensen kan helpen met het behouden van concentratie en geheugen tijdens een stressvolle periode.

Als actief sporter kan jouw behoefte soms flink verschillen van iemand die minder actief is. Het lichaam vraagt vaak om meer elektrolyten, antioxidanten en mineralen voor een goede rehydratatie en herstel van de spieren. Wanneer de spieren snel herstellen kun je sneller de opbouw ervan herpakken en vorderen. Jouw energie staat hier natuurlijk centraal in.

Heb je ondersteuning nodig bij het afvallen? Dan is dit infuus een goede uitkomst. De Alfa Lipozuur helpt het lichaam met de suikerhuishouding en het verminderen van de afbraakproducten van vetcellen. Jouw suikerhuishouding in balans houden is erg belangrijk. Een te hoge suiker kan voor complicaties zorgen met je ogen, nieren en zenuwstelsel. Wanneer de suikers onregelmatig zijn kan dit jouw doel dwarszitten om af te vallen. Daarom is het belangrijk daar wat extra aandacht aan te schenken.

Deze shot helpt goed om het balans van het lichaam weer te herstellen en bestaat uit Vitamine B12 en/of Glutathion. Vitamine B12 helpt bij een natuurlijk herstel van energie, het slaapritme en gemoedstoestand. Bij een shot Gluthation krijg je een krachtige antioxidant voor de afweer en de kwaliteit van de huid!

 

 

Interesse in een Vitamine Infuus?

Denk je dat jouw lichaam wel een boost kan gebruiken of heb je nog wat vragen? Je kunt een vrijblijvend consult inplannen met één van onze artsen.

Tijdens dit consult kun je al jouw vragen kwijt en alle missende informatie inwinnen. Ook kun je samen met de arts bepalen welk infuus het beste bij jou past zodat je gezond en vitaal door het leven gaat!

Neem contact met ons op

Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met verwerking van je gegevens zoals beschreven in de Privacyverklaring.