Injectables​

Wat zijn nu eigenlijk injectables. Dit is een overkoepelende term voor verschillende behandelingen die worden verricht waarbij vloeistoffen worden ingebracht in de huid doormiddel van een naald. Zo worden tijdens de behandelingen deze vloeistoffen gebruikt om te ontspannen, volume te herstellen, de huid te verbeteren, rimpels te verzachten of de vorm aan te passen.

Onderstaand zie je de verschillende vormen van injectables genoemd. Voor meer informatie 

YourFACE Clinics - Cosmetische arts KNMG

Fillers (of vullers voor zacht weefsel) kunnen worden gebruikt om de lippen voller te maken, rimpels en plooien glad te strijken en de holtes onder de ogen op te vullen die bekend staan als traangootjes. Ze kunnen ook volume toevoegen aan de wangen, het uiterlijk van acnelittekens met putjes verminderen en de kaaklijn vormgeven. Sommige mensen kiezen er zelfs voor om een niet-chirurgische neuscorrectie te ondergaan met behulp van injecteerbare fillers.

Het gezicht verliest met het ouder worden onderhuids vet en spiervolume. Voor patiënten die de vroege stadia van leeftijdsgerelateerd volumeverlies zien, kan een “Liquid Facelift” die injecteerbare vulstoffen combineert met een neuromodulator zoals Botox, een jeugdiger uiterlijk herstellen, waardoor de noodzaak van een plastische chirurgieprocedure zoals het overbrengen van gezichtsvet wordt uitgesteld. Dat gezegd hebbende, zullen huidvullers niet hetzelfde niveau van gezichtsverjonging bieden als een cosmetische ingreep zoals een facelift; de resultaten zijn subtieler en meer tijdelijk.

Hyaluronzuur is het meest populaire FDA-goedgekeurde vulmiddelingrediënt omdat het zo gemakkelijk op te lossen is in het geval van een complicatie. Fillers kunnen ook worden gemaakt van collageen of calciumhydroxylapatiet (Radiesse).

Consult

Voorafgaand aan de eerste behandeling vindt er een consult plaats. Tijdens dit consult zal een van onze specialisten een behandelplan opstellen passend bij uw huid en uw hulpvraag. De behandeling en eventueel de te gebruiken producten worden uitvoerig met u besproken.

Wilt u direct met de huidtherapeut of medisch schoonheidsspecialist een afspraak maken? Klik dan op onderstaande knop om een vrijblijvend en kosteloos consult in te boeken. 

Uw specialisten 

YourFACE Clinics is een cosmetische kliniek en staat met een team van artsen en specialisten garant voor hoogwaardige behandelingen. 

Kijk hier voor meer informatie over onze specialisten.