Intake gesprek

Tijdens het intake gesprek zal de arts met u samen uw wensen en de adviezen bespreken. De adviezen die door onze arts worden gegeven zijn op basis van zijn uitvoerige kennis van het proces van ouder worden. Samen met een analyse van de huid en van iemands mimiek maken we dan een passend behandelplan per individu.

Het proces van ouder worden uit zich bij iedereen anders maar in het beginsel worden wij allemaal hetzelfde oud. Zo verliezen wij bijvoorbeeld allemaal botstructuur, vetweefsel, verandert ons spierweefsel en de kwaliteit van onze huid.

  • veroudering in het gezicht is zichtbaar bij mensen in de vorm van rimpels, verlies van volume en verslappen van de huid.
  • verlies van volume is bijvoorbeeld zichtbaar bij de traangoot, de neus-lippenplooi of de jukbeenderen en kan leiden tot een vermoeide uitstraling.

Voor het meest natuurlijke resultaat is het dus belangrijk te weten waarom we iets zien veranderen. Met die kennis kan onze arts dan gerichte behandelingen adviseren die een zo’n natuurlijk mogelijk resultaat zullen geven.

Door gebruik te maken van de ‘Golden ratio’ kan je meetbaar toewerken naar dat natuurlijke resultaat. Dat betekent bijvoorbeeld ook dat de arts sommige verzoeken zal afraden om de natuurlijke look te bewaken.