Liquid Facelift

Een liquid facelift herstelt op een natuurlijke manier de verloren volumes in het gezicht. We verminderen de zichtbare gevolgen van het verouderingsproces en realiseren een totale, verjongde uitstraling zonder chirurgische operatie.

Alle facetten van het verouderingsproces in het gezicht worden beoordeeld door onze cosmetisch arts en vervolgens ontwikkelen wij een gepersonaliseerd behandelplan. Met deze ingreep verbeter je de steun en kwaliteit van de huid door middel van verschillende methoden en technieken. We behandelen met fillers zoals hyaluronzuur of producten als Radiesse.

De effecten van een Liquid Facelift worden vergeleken met een operatieve facelift zonder de ingrijpende behandeling en het vaak langdurige helingsproces. Het resultaat is direct zichtbaar na de behandeling. De kleine plekjes van het prikken verdwijnen voorspoedig net als de lichte zwelling en roodheid.  Het effect is gemiddeld een jaar zichtbaar, afhankelijk van het behandelde gebied. Gebieden zoals uw mond waarbij u dagelijks de spieren volop gebruikt, zal het effect 9 tot 12 maanden zijn.

Wilt u meer weten over onze Liquid Facelift mogelijkheden?
U kunt een vrijblijvend consult plannen en vraag onze arts naar uw persoonlijke behandelplan.