Baby Botuline Toxine: wat is dat eigenlijk?

Geen zorgen. Baby Botuline Toxine heeft niets te maken met kleine kindjes. Het is de ‘softere’ versie van een gewone Botuline Toxine behandeling. Bij Baby Botuline Toxine wordt er namelijk gebruik gemaakt van een zeer lage dosering van Botuline Toxine A.

Baby Botuline Toxine

Normaal gesproken zorgt Botuline Toxine ervoor dat de spieren die rimpels veroorzaken, geen kracht meer hebben. Bij Baby Botuline Toxine is dit anders. Doordat er een lagere dosering wordt gebruikt, blijft de kracht in de spieren behouden. Laat je je fronsrimpel met Botuline Toxine behandelen? Dan kun je nog wel gewoon fronsen. Het resultaat is erg natuurlijk. Sterker nog: wanneer de Baby Botuline Toxine behandeling correct is uitgevoerd, is haast niet meer te zien of iemand wel of niet met Botuline Toxine is behandeld. Rimpeltjes zijn verminderd, maar de spierkracht is niet helemaal afgenomen waardoor je je natuurlijke uitstraling behoudt.

Goed om te weten

Naast dat het resultaat van Baby Botuline Toxine wat natuurlijker is dan een gewone Botuline Toxine behandeling, is er nog een groot verschil. Je hebt er namelijk wel iets minder lang plezier van… Er worden tenslotte minder eenheden gebruikt. Bij een normale Botuline Toxine behandeling blijft het resultaat zo’n drie tot zes maanden zichtbaar. Met een Baby Botuline Toxine behandeling zijn dit maximaal drie maanden. Na deze periode zul je de behandeling meestal weer moeten herhalen.

Populair bij mannen

Baby Botuline Toxine is zeer populair bij mannen. Zij vinden hun gezichtsuitdrukking vaak zeer belangrijk en willen dat ze hun voorhoofd nog kunnen bewegen of gewoon nog kunnen blijven fronsen. Maar niet alleen bij mannen is de behandeling populair! Het klinkt misschien gek, maar Baby Botuline Toxine wordt ook vaak preventief gebruikt. Dit is vooral voor cliënten die nog geen last hebben van diepe rimpels en deze ook graag willen voorkomen.