Fronsrimpel? Zo verdwenen door Botuline Toxine!

Fronsrimpel

De lijn tussen je wenkbrauwen die te zien is wanneer je fronst, maar met een beetje pech ook wanneer je je gezicht ontspant. Jep, dat is hem: de fronsrimpel. De grootste veroorzaker van de opmerking: ‘Wat kijk je boos!’. Geen wonder dat we er massaal vanaf willen. De behandeling van de fronsrimpel is namelijk de aller-populairste injectable behandeling.

Hoe ontstaat een fronsrimpel?

De fronsrimpel is een expressierimpel. Expressierimpels ontstaan door spierkracht. De spieren die je gebruikt bij het fronsen, veroorzaken de rimpels. Wanneer je van je fronsrimpel af wilt, zul je die spierkracht dus moeten verminderen. En er is geen crème op de wereld die dat kan.

Fronsrimpel behandelen met botuline toxine

Als je binnen een paar dagen helemaal van je fronsrimpel af wilt zijn, zul je eraan moeten geloven: Botuline Toxine. Botuline Toxine is dé oplossing tegen een fronsrimpel. Een paar kleine prikjes zorgen ervoor dat je fronsrimpel vermindert, of zelfs helemaal verdwijnt. Dit komt omdat Botuline Toxine de spierkracht af laat nemen. Doordat je niet meer kunt fronsen, verdwijnt de spanning en daarbij ook de fronsrimpel.

Het resultaat

De fronsrimpel is na de behandeling verdwenen. Je ziet er minder vermoeid en minder zorgelijk uit. Doordat je wenkbrauwen door de behandeling automatisch iets gelift worden, krijg je een frissere blik.

Na de behandeling heb je nog wel een beetje geduld nodig. Het resultaat is namelijk niet meteen na de behandeling zichtbaar. Botuline Toxine heeft even de tijd nodig om goed in te werken. Na enkele dagen merk je dat je minder goed kunt fronsen en na ongeveer een week is het optimale resultaat zichtbaar. De eerste keer dat je je fronsrimpel met Botuline Toxine laat behandelen, is het resultaat drie tot vier maanden zichtbaar. Wanneer je de behandeling herhaalt hoef je gemiddeld nog maar twee keer per jaar terug om van je fronsrimpel verlost te zijn.

Wanneer beginnen met Botuline Toxine?

Er is geen vaste leeftijd waarop je zou moeten beginnen met Botuline Toxine. Het is per persoon verschillend hoe snel collageen in de huid afneemt en er meer rimpels ontstaan. Het belangrijkst is dat je je pas laat behandelen als je je daar prettig bij voelt. Mocht je advies willen over de behandeling, kun je bij YourFace altijd terecht voor een vrijblijvende afspraak. Drs. Arthur Ludlage beantwoordt al je vragen en samen kijken jullie of de behandeling een uitkomst kan bieden.