Verschil skinboosters en liquid facelift

Skinboosters en fillers. Beiden zijn injectables die een prachtig resultaat geven. Maar wat is dan het verschil tussen deze twee?

Filler

Een filler is bedoeld om volumeverlies tegen te gaan, contouren in het gezicht te herstellen en rimpels op te vullen. Naarmate we ouder worden gaat onze huid meer hangen. Het wordt allemaal wat slapper en dunner en het volume verdwijnt. En daar is de filler om zijn werk te doen! Met een filler wordt het volume in het gezicht hersteld en de huid ‘opgevuld’.

Skinbooster

Skinboosters zijn daarentegen niet bedoeld om contouren in het gezicht te herstellen. Net als een filler, is een skinbooster een hyaluronzuur. Alleen is deze bedoeld om de huidstructuur te verbeteren en de conditie van je huid een boost te geven. Bij het gebruik van skinboosters staat huidverbetering centraal en speelt volumetoename slechts een kleine rol.

Wanneer skinboosters?

Skinboosters zijn zeer geschikt voor de jongere huid. Perfect wanneer je je huid een boost wilt geven. Skinboosters zorgen ervoor dat je huid gehydrateerd wordt. De conditie van de huid verbetert en je huid gaat stralen. Wanneer je last hebt van fijne lijntjes of licht volumeverlies, bieden skinboosters een uitkomst. Maar, skinboosters zijn ook zeer geschikt voor na een behandeling met fillers. De skinboosters geven de huid net wat extra’s, zorgen voor meer stevigheid en elasticiteit van de huid. Poriën worden kleiner en een mooie glow is het resultaat.

Skinbooster behandeling

Wanneer je je wilt laten behandelen met skinboosters, is het goed om te weten de behandeling bestaat uit heel veel kleine prikjes. Deze kleine prikjes stimuleren de natuurlijke aanmaak van collageen. Een behandeling bestaat uit meerdere sessies. Eén sessie bestaat uit een half uur. Het resultaat? Daar heb je ongeveer een jaar plezier van.

Skinboosters: wel/niet?

Skinboosters zijn iets voor jou als …
je nog geen last hebt van volumeverlies, maar je je huid net dat extra’s wilt geven waardoor je gaat stralen.

Je kunt beter voor fillers gaan als …
je diepere rimpels opgevuld wilt hebben en de contouren in je gezicht wilt laten herstellen.