Lippen opvullen

Net zoals je gezicht haar volume verliest, worden ook je lippen in de loop der tijd dunner. Het is dan ook niet voor niets dat volle lippen een teken van jeugdigheid zijn. Buiten dat, lijkt het hebben van volle lippen een echte trend te zijn. Lipliners, lip plumpers en zelfs lip enhancers: allemaal middeltjes die hierop inspelen. Maar laten wij het vandaag eens hebben over de injectables.

Lippen opvullen met Botuline Toxine 

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: dit doen we dus niet. Hoewel er vaak wordt gedacht dat lippen opgevuld worden met Botuline Toxine, is een filler eigenlijk hetgeen wat de lip opvult. Er zijn verschillende soorten fillers, waarvan de hyaluronzuurfiller wordt gebruikt op de lippen op te vullen. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof, wat betekent dat het lichaam de filler na een tijdje vanzelf weer afbreekt. Dit duurt ongeveer zes tot acht maanden. Permanente fillers? Die zijn inmiddels gelukkig verboden in Nederland.
Waarom het dan beter is geen Botuline Toxine te gebruiken? Omdat Botuline Toxine niet zorgt voor volumeherstel, maar expressie rimpels tegengaat door de spieren te laten ontspannen. Nu is het niet zo dat Botuline Toxine helemaal niet wordt gebruikt in de buurt van de mond. Botuline Toxine is namelijk wel het juiste middeltje om bijvoorbeeld rokerslijntjes te verhelpen.

Lippen opvullen

Wanneer je van jezelf geen volle lippen hebt, kun je je lippen laten opvullen. Dit kan op twee manieren:

Opvullen van de lippenrand

Bij deze behandeling wordt de lippenrand geaccentueerd. Ook kan bijvoorbeeld het lijntje van de neus naar de cupido boog worden meegenomen. Het resultaat van deze behandeling is vooral goed te zien van de zijkant. Op een heel subtiele wijze worden de lippen geaccentueerd en worden de lippen zo vergroot.

Opvullen van het lippenrood

Bij deze behandeling wordt de filler in het lippenrood aangebracht, waardoor het volume herstelt. Zowel het lippenrood als de lippenrand laten behandelen is natuurlijk ook mogelijk.

Resultaat lippen opvullen

We willen natuurlijk allemaal voorkomen dat het overduidelijk is dat je je lippen hebt laten opvullen. Daarom is het erg belangrijk om de behandeling uit te laten voeren door een goede cosmetisch arts. Niet alleen de behandeling moet goed uitgevoerd worden, ook moet de filler na afloop goed verspreid worden en dienen de verhoudingen van de lippen in de gaten gehouden te worden. Bij YourFace behandelen we dan ook bijna altijd zowel de bovenlip als de onderlip, om het geheel voller en natuurlijker te laten ogen.

Contact

Heb je vragen over deze of een andere behandeling, of wil je meer weten over fillers? Neem contact op met 0nze locatie in Amsterdam of Woerden en wij helpen je verder!